Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Servei d’orientació i assessorament per a entitats 'Obre’t portes' Consultes personalitzades.

16 de gener de 2018

L'Escorxador continua oferint a les entitats sense ànim de lucre, el servei d'orientació i assessorament per resoldre els dubtes de reglament, fiscals, fundacionals i de tot tipus, que puguin afectar el bon funcionament de les associacions i fundacions. El servei va néixer amb la idea de poder aclarir temes de tot tipus, com per exemple, com fer els pagaments de l'IVA, l'impost de societats, aclariments i dubtes fiscals o com fer les factures, entre d'altres. 

Les consultes van a càrrec de Patrícia Julià, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i responsable de l'empresa Seinprodat, empresa especialitzada en fiscalitat de les entitats sense afany de lucre i la protecció de dades. 

Els dies de consultes continuaran essent aquest any, el darrer dilluns de cada mes en horari de tarda. Aquest any les dates seran: 29 de gener, 26 de febrer, 19 de març, 16 d’abril, 28 de maig, 25 de juny, 30 de juliol, 24 de setembre, 29 d'octubre, 26 de novembre. Les consultes són privades, tenen una durada de 30 minuts i l’ import és de 34€ (17€ l’assumeix l’entitat i 17€ l’Ajuntament).

Si voleu més informació podeu trucar a l'Escorxador 93 890 04 59 o bé per c/e: escorxador@vilafranca.org