Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S’estrenen les càpsules de teatre, música, dansa i circ dels creadors i intèrprets locals

29 de juliol de 2020

Al mes d’agost continua la programació d’estiu del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca amb l’emissió d’unes peces d’arts en viu en streaming a Penedès Televisió.

Les càpsules de teatre, música, dansa i circ són  creacions que formen part de la iniciativa Equipaments Tancats, Programació Oberta ideada arran de la Covid-19.

Una programació formada pel concert “Evocacions poètiques” de la Camerata Penedès amb la col·laboració d’Anna Roig i Carles Sanz i l’estrena teatral Al descobert de la Flyhard Produccions, una producció teatral creada per Concha Milla, Eu Manzanares i Marta Aran, tres grans dramaturgues del panorama actual, i interpretada per actors molt coneguts a casa nostra, Sergi Matamala, Xavi Gardés i Clara Cols.

Després de convocar als professionals de les arts escèniques i musicals del Penedès, les càpsules escollides pel Consell de les Arts Escèniques mitjançant les comissions de programació del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal són les següents:

Càpsules musicals:

  • Terra, Mar, Aire, d’Ivó Jordà. En la modalitat de creació i interpretació.
  • Bohemian Rhapsody, de Jordi Mestres. En la modalitat d’interpretació.
  • Males llengües, de Júlia Diaz. En la modalitat de creació i interpretació.

Càpsules teatrals:

  • L’onada. En la modalitat de creació.
  • Pèsols congelats. En la modalitat de creació.

L’autoria d’ambdues propostes és de Núria Tort. L’onada i Pèsols congelats seran interpretades per les actrius penedesenques Aina Tomàs i Laura Aubert, respectivament.

Càpsules de dansa:

  • La Mort, de la companyia La Taimada. En la modalitat de creació i interpretació.
  • Pas a pas, de Marina Solé. En la modalitat de creació i interpretació.

Càpsules de circ:

  • Eufònica, de la companyia Macadamia Lee.
  • Càrrega, d’Helena Rodríguez i Gerard Escofet.

Totes les peces escollides es podran veure durant el mes d’agost i principis de setembre, pels volts dels informatius del vespre i en streaming,  gràcies a la col·laboració de Penedès Televisió.

Tota la programació es pot recuperar a Penedès Televisió a la carta.