Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Tercera convocatòria de subvencions per activitats culturals 2019

11 de novembre de 2019

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local. El termini de presentació de les sol•licituds serà de 20 dies a partir de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). 
A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de setembre fins al 31 de desembre de 2019. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 8.305 euros.
Les sol•licituds per demanar els ajuts es poden trobar a la pàgina web de cultura www.cultura.vilafranca.cat o a la pàgina web de l’Ajuntament www.vilafranca.cat. 
Les associacions hauran de presentar les sol•licituds telemàticament. Les  persones físiques podran presentar-les telemàticament o a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de Ajuntament Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament, de dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16.30 a 19h i els divendres i vigílies de festius, de 9 a 14h.