Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Torna per 20a edició l’Escena Jove al Teatre Cal Bolet

20 de maig de 2019

L'Escena Jove celebra 20 anys plens de màgia i emocions teatrals. En aquests vint anys, el Teatre Cal Bolet ha acollit més de 4.500 alumnes i s'hi han fet més de 320 obres teatrals. Tota una experiència teatral que ha estat un luxe compartir: la diversió, el talent, les llàgrimes, els aplaudiments i tot el que s'aprèn quan el teatre obre les portes. 

Divendres i dissabte, a les 19h, tindran lloc al Teatre Municipal Cal Bolet les representacions de l'Escena Jove. Un total de 4 escoles i instituts de Vilafranca: Alt Penedès, Eugeni d'Ors, Milà i Fontanals i Sant Ramon de Penyafort seran presents en aquesta Escena Jove amb un total de 7 obres que representaran nois i noies des cursos d'ESO i batxillerat. 

Obres de l'Escena Jove 

Divendres, 24 de maig a les 19h 

Tres, dos, u, escena 1! 
Alumnat de 1r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat dels instituts Alt Penedès, Eugeni d'Ors i Milà i Fontanals. 
Kònsum, SA 
Alumnat de 4t ESO de l'institut Milà i Fontanals 
Antaviana 
Alumnat de 1r i 2n de batxillerat de l'Insitut Milà i Fontanals 
Punt i coma 
Alumnat de 1r i 2n de Batxillerat de l'institut Milà i Fontanals 

Dissabte, 25 de maig a les 19h 

Wanninger, si tu vols, pots! 
Alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'institut Eugeni d'Ors 
Fantasmes 
Alumnat de1r a 4t d'ESO del Col·legi Sant Ramon de Penyafort 
. i opino 
Alumnnat de 1r, 3r i 4t d'ESO de l'institut Alt Penedès 

Les entrades no estan numerades i tenen un cost de 3€. Es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 1818 a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de l'inici de l'espectacle. 
La presentació de les obres anirà a càrrec del grup de teatre Ni tu ni ningú. 

L'Escena Jove és una activitat organitzada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, les escoles i instituts participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els nois i noies tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal. 

Més informació