Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Una festa serà el tret de sortida a la programació del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

09 de setembre de 2019


Serà el diumenge, 15 de setembre, al parc del Tívoli amb l’espectacle  Swing it! de la companyia Mar Gómez, i la música de Joan Colomo

Aquest proper diumenge 15 de setembre, a les 7 de la tarda, el parc del Tívoli  acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles, de setembre de 2019 a gener de 2020, organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

La jornada presentada pel periodista vilafranquí Ernest Gili començarà amb l'espectacle Swing it! de la companyia Mar Gómez i amb un taller participatiu per al públic assistent. Seguidament, a les 19.45h hi haurà el concert de Joan Colomo en format duo amb Pau Albà.

La festa estarà oberta a tothom de manera gratuïta i disposarà d'un punt de venda d'entrades per als espectacle3s de la propera temporada.

Swing it!
Un espectacle de dansa teatre que barreja el llenguatge coreogràfic propi de la companyia amb el ball social de moda.
Swing it! és una activitat participativa que consisteix en una peça curta narrativa al més pur estil Mar Gómez, seguida d'una classe oberta popular per tal que el públic gaudeixi i aprengui els fonaments del swing amb grans dosis d'humor.
Ball i diversió assegurats!

Joan Colomo
Un talent que desborda per totes bandes i que dibuixa melodies impossibles amb detalls de producció inesperats.
 L’Oferta i la Demanda, el sisè treball en solitari de Joan Colomo demostra una personalitat aclaparadora i un estil inconfusible. Sap jugar amb l’electrònica, amb els sons mainstream i s'allunya dels convencionalismes: els teclats miren als ulls a les guitarres, i els sintetitzadors encoixinen les composicions.

Joan Colomo posseeix una manera de compondre i cantar que pren referents tan diversos que sembla que no en tingui cap, i que tot el que fa s'estigui creant per primera vegada. Mestre dels contrastos, és capaç de fer que la música que es xiuxiueja i la que es balla amb els ulls tancats es donin la mà en una mateixa cançó.

Hi esteu tots i totes convidades!!! 

Una programació amb propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral i de dansa. 
La temporada, que ja es va presentar durant la gala del passat 9 de juliol, compta amb espectacles i concerts avalats per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l’escena del país, però també s’aposta per les produccions locals on intervenen actors i músics del Penedès. 

Disset propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres (teatre, música i multidisciplinar): 7 de teatre, 9 de música i 1 obra multidisciplinar, per tal que tothom pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a Vilafranca. 

Més informació: http://espectacles.vilafranca.cat 

Accessibilitat