Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Unes 3.700 persones participaran a les carrosses i comparses de la Rua de Carnaval de Vilafranca aquest divendres

13 de febrer de 2018

Aquest divendres 16 de febrer, tindrà lloc l’anomenada “Rua de la Resurrecció” del Carnaval de Vilafranca. Aquest any, amb l'objectiu de reduir el temps de rua, l'inici s’ha avançat i serà a les 21h. El recorregut serà el mateix de cada edició: avinguda de Tarragona, rambla de Sant Francesc, rambla de Nostra Senyora, avinguda de Barcelona (cantonada amb el carrer del Cid). Per finalitzar la festa, enguany també s'inclou com a novetat l'actuació del DJ Hurtu a la rambla de Sant Francesc fins a les 2.30h. La sortida de la Rua serà des de la cruïlla av. Tarragona / c. de Moja i hi participaran 30 carrosses i 8 comparses precedides per les cendres de S. M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca. Es calcula que unes 3.700 persones pertanyents a les diferents carrosses i comparses desfilaran per la rua de Vilafranca.
En acabar la rua a la Rambla de Sant Francesc, hi haurà el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses per part del Rei Carnestoltes, si aconsegueix ressuscitar, i festa final de la rua amb Dj Hurtu.

Afectacions al trànsit
Pel que fa a les afectacions al trànsit amb motiu de la Rua de Carnaval, cal recordar que l’avinguda de Tarragona (calçada central) tram entre la rotonda de la variant i el c/ Eugeni d'Ors, quedarà tancada a la circulació des de les 19 fins a les 22,30h aproximadament.
L’avinguda de Tarragona, pel que fa al  tram entre el c/ Eugeni d'Ors i la rambla de Sant Francesc, quedarà tancada a la circulació des de les 21,15 fins a les 23,30h aproximadament. El mateix passarà als c/ Hermenegild Clascar i General Prim en sentit rambla de Sant Francesc, 
La rambla de Nostra Senyora quedarà tancada a la circulació des de les 21,15 fins a les 00,15h aproximadament. L’avinguda de Barcelona entre la rambla de Nostra Senyora i el c/ Cid, quedarà tancada a la circulació des de les 21,25 fins a les 00,15h aproximadament,  i el mateix passarà al c/ Santa Clara.
Tots els carrers amb confluència amb les vies del recorregut de la Rua estaran tancats a la circulació en els mateixos horaris.