Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca acollirà la gala de preestrena de la pel•lícula Vilafranca. No ens coneixes prou

18 de juliol de 2018


L’acte tindrà lloc el dilluns 27 d’agost al Casal de Vilafranca 
 
Vilafranca del Penedès acollirà la gala de preestrena de la tv movie Vilafranca. No ens coneixes prou. La pel•lícula, una adaptació de l’obra teatral del vilafranquí Jordi Casanovas Vilafranca, un dinar de Festa Major, es presentarà en un acte al Casal de Vilafranca, el proper dilluns 27 d’agost, a les 22.15h. L’accés a la gala es farà a través d’un sorteig públic d’entrades dobles, al qual es pot participar fins al 5 d’agost
 
Vilafranca. No ens coneixes prou està coproduïda per Diagonal TV i TV3, i dirigida per Lluís M. Güell, amb guió de Jordi Casanovas. A la gala de preestrena hi assistiran, el director i el guionista, els actors del film i membres de l’equip tècnic, i també s’han convidat directius de TV3 i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 
 
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat dels regidors de Cultura, Raimon Gusi, i de Promoció Econòmica, Joan M. Montfort, han donat a conèixer la campanya que s’inicia avui. L’alcalde ha destacat el moment de la preestrena, “un moment emblemàtic per Vilafranca” i la ubicació, al Casal, “la sala més gran que tenim a Vilafranca, perquè preveiem molta participació, per això s’organitza un sorteig, facilitant que tothom tingui opció d’assistir-hi”. Per participar-hi, cal fer una inscripció a través del web de l’Ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.cat. Regull ha remarcat la “qualitat innegable de Jordi Casanovas”, i ha destacat el guió, “un retrat de les relacions humanes d’una família de classe mitjana, portat a l’extrem, però que en molts dels personatges ens hi podem reconèixer, perquè són personatges creïbles”
 
El regidor de Cultura ha destacat que la pel•lícula suposa un fet “històric” i ha recordat que l’obra de teatre de Jordi Casanovas va ser el tret de sortida de la capitalitat cultural de Vilafranca, l’any 2015. Joan M. Montfort ha afegit que per Vilafranca és “un autèntic plaer presentar aquesta pel•lícula, que parteix d’una obra d’èxit i que ha estat rodada a Vilafranca”. L’Ajuntament de Vilafranca disposa de l’oficina Vilafranca Plató, encarregada de promoure la ciutat com a escenari de rodatges, entenent que així es “rellança la marca de ciutat i territori, transcendint en la cultura, l’economia, el turisme i la societat”.