Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Vilafranca celebra les Festes de Sant Raimon 2020 del 17 al 26 de gener

09 de gener de 2020

Les Festes de Sant Raimon de 2020 tindran lloc a Vilafranca del Penedès del 17 al 26 de gener, concentrant els actes en els dos caps de setmana del 17 al 19 de gener i del 14 al 26 de gener. Les festes d'hivern, amb un programa organitzat per tercer any consecutiu per l'Agrupació de Raimons i Raimundes, inclou nous actes i busca un increment de la participació a la festa. El cartell d'aquesta edició és un disseny del vilafranquí Raimon Bertran, que posa cara a sant Raimon, copatró de Vilafranca.

Els actes començaran el 17 de gener amb un castell de focs i amb el Sopar del Bitllet, de 5€, al teatre Cal Bolet, que dóna continuïtat al popular Sopar de l'Euro. A continuació, concert dels grups La Fresca i Gina & The Tonics.
El dissabte 18 de gener hi haurà sessions d'espectacles al bar a la tarda i vespre, amb actuacions de música infantil, gòspel, reggae i rap, i a la nit, a Cal Bolet, un concert de tribut dels Raimons a Bruce Springsteen.
Pel que fa al diumenge 19 de gener, a les 12 hores tindrà lloc el 15è Concurs d'estirar corda, que se celebrarà a la plaça de la Constitució, organitzat pels esplais de Vilafranca, i una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove a la rambla de Sant Francesc. A les 19 hores, a Cal Bolet, hi haurà havaneres amb el grup xató.

El segon cap de setmana començarà el divendres 24 de gener amb la tercera edició de la Cata Raïm-On, que oferirà maridatges de vins de la DO Penedès i pa de forns Rius. A les 22.30h, al Sam Casino, presentació del disc de jazz Primavera a Santa Fé, de Xavi Díaz Quartet.
El dissabte 25 de gener Malabaring Brutal celebrarà el seu 25è aniversari amb l'espectacle Cabaret d'hivern, a les 12h a Cal Bolet, i a la nit hi haurà la tradicional Festa dels Raimons, també a Cal Bolet, amb l'actuació dels habituals d'Hotel Cochambre. Per segon any consecutiu, les Festes de Sant Raimon presenten un concert secret, que s'haurà d'endevinar a través d'instagram
El darrer diumenge de Festes de Sant Raimon, dia 25 de gener, es convoca un vermut electrònic al Parc Tívoli, a càrrec de 2Shifted, i a la tarda a Cal Bolet, teatre a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc, que interpretaran l'obra La Pepa Maca