Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita comentada a l’exposició Cementiris del Penedès

13 de desembre de 2018

Amb el propòsit d’aprofundir en el concepte i el disseny de l’exposició Cementiris del Penedès del pintor vilafranquí Josep M. Parera Romagosa, que es podrà visitar fins al 30 de desembre a la Capella de Sant Joan, aquest diumenge 16 de desembre , el comissari de l’exposició, el músic Ricard Parera Ràfols oferirà una visita comentada a l’exposició a les 12.30 h.

Inaugurada el passat 23 de novembre, l’exposició Cementiris del Penedès es planteja com un diàleg entre les obres que formen part d’un projecte inacabat de l’artista Josep M. Parera Romagosa (Vilafranca del Penedès, 1951-1993) i d’altres artistes contemporanis seus o bé de la generació del seu fill, Ricard Parera.

L’exposició inclou els vint-i-set esbossos a llapis que Parera Romagosa va fer dels cementiris del Penedès més les sis  peces que va deixar finalitzats en oli o aquarel·la, més la col·laboració o interpretació que n’han fet els artistes següents: August Rosell, Cia. La Taimada: Olga Álvarez i Jordi Cabestany, Àlex Cassanyes, Sílvia Amigó, Foix Cervera, Colomer Pagès, Leo Tejedor, Anna Gual, Pere Lluís Via, Carles Sanz, Jordi Llavina, Raimon Benach, Marc Sadurní, Clara Cols, Joan Solana, Fèlix Plantalech, Josep M. Esquirol, Ricard Parera, Josep Massana, Roger Martínez, Roser Blanch i Lluís Masachs.

Així doncs, l’exposició inclou disciplines tan diverses com la pintura, l’escultura, la poesia, la música i l’audiovisual. La visita es clourà amb una degustació de vins i caves gentilesa de la vinateria Inzolia i el celler Domenech Vidal.L’assistència a la visita comentada és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.Recordem que l’exposició es pot visitar de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14 h i de 18 a 20h.