Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics

18 de octubre de 2022

El proper divendres 21 d’octubre, a les 10.30h, a l’Escorxador, es farà una xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics.

Es tractaran aspectes pràctics com ara el tipus de contracte energètic i com optimitzar-lo, com i quan cal utilitzar els aparells que necessiten energia per reduir el cost de la factura, o quines actuacions es poden fer a l’habitatge per reduir el consum energètic.

Qui hi vulgui participar pot portar les darreres factures dels seus subministraments energètics (gas o electricitat), per tal de poder-les analitzar i estudiar-ne el marge de millora.

En un context d’emergència climàtica, i amb l’escenari actual de preus de l’electricitat i el gas, es fa del tot necessari tenir més informació i eines que ens permetin empoderar-nos, tant reduint el consum com generant la nostra energia.

El taller anirà a càrrec de Jesús Moix, de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy. La mateixa xerrada es repetirà en horari de tarda, el dimecres, 26 d’octubre, a les 19.30h, també a l’Escorxador.

Es pot trobar més informació a l’espai web “Vilafranca Energia” on es recull informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa de diverses línies d’ajuts disponibles (podeu consultar-lo a https://mediambient.vilafranca.cat).

Accessibilitat