Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Els vins i la gastronomia

Els grans protagonistes, les autèntiques estrelles de la cuina de Vilafranca i , per extensió, del Penedès són les aus, els animals criats a la manera tradicional en els corrals de les masies de la comarca. Els animals de ploma són un tret diferenciador de la cuina penedesenca a la que s’hi afegeixen les riqueses pròpies de la regió mediterrània: carn, verdura, fruites i peix. Les coques de Vilafranca i les catànies és l’aportació de  la rebosteria de Vilafranca a la gastronomia catalana.

A la creativitat dels cuiners del Penedès s’han d’afegir l’amplia gamma de  vins, els brandies i els caves de la DO Penedès una de les ofertes més àmplies, variades i complertes del món.

                                                  

Accessibilitat