Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Actes litúrgics de Sant Fèlix

Amb motiu de la situació d'emergència sanitària per la Covid-19, la Festa Major de Vilafranca 2020 ha estat anul·lada.

Tanmateix se celebren els actes litúrgics a la llaor de Sant Fèlix, és a dir, les novenes i l'ofici solemne del dia 30 d'agost i l'ofici i missa en sufragi de les persones difuntes de la vila del dia 31.
 Les persones interessades en assisitir a qualsevol d'aquests actes litúrgics, caldrà que facin la reserva prèvia de plaça, tenint en compte el següent:
 

Les reserves es podran realitzar per Internet i presencialment a partir del dia 13 d'agost de 2020 a les 9h.
 

Les reserves presencials de places es faran al Servei de Cultura, situat a l'Escorxador (c/ Escorxador, 19-21) de dilluns a divendres, de 9 a 14h.
 

En cada procés de reserva es poden inscriure un màxim de 2 persones. Els infants menors de 4 anys no han de fer reserva d'entrada i caldrà que seguin a la falda de la persona adulta que els acompanyi.
 

Donada la limitació de places, l'organització demana que cada persona només s'inscrigui a un sol  dia de novena (del 22 al 30 d'agost) i a un sol dia d'ofici (30 i 31 d'agost). D’aquesta manera es donarà opció d'assistir-hi al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes. L'organització es reserva la facultat d'anul·lar les inscripcions en cas de reiteració.

Els Goigs no seran interpretats en directe per motius de seguretat i s'escoltaran mitjançant un enregistrament.
 

Serà indispensable l'ús de mascareta i l'acompliment de les normes de seguretat per tal d'assistir a tots els actes litúrgics programats.
 

No es permetrà l’entrada a la basílica sense la presentació de la reserva prèvia confirmada, acompanyada del DNI.


 

Les novenes i cant dels goigs a la llaor de Sant Fèlix tindran lloc a la basílica de Santa Maria, a les 20.45h els dies 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30 d'agost.

Les portes s’obriran a partir de les 20h.

Es demana a les persones amb reserva confirmada que accedeixin a la basílica a partir de l’horari d’obertura i no a darrera hora per tal d'evitar al màxim la concentració de persones.

Reserva la teva plaça en aquest enllaç.

Els oficis solemnes tindran lloc a la basílica de Santa Maria a les 10h els dies:
30 d'agost Ofici solemne a la llaor de Sant Fèlix.
31 d'agost Ofici solemne i missa en sufragi de les persones difuntes de la vila.

Les portes s’obriran a partir de les 9.15h.

Es demana a les persones amb reserva confirmada que accedeixin a la basílica a partir de l’horari d’obertura i no a darrera hora, per tal d'evitar al màxim la concentració de persones.

Reserva la teva plaça en aquest enllaç.