Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Mostra de Teatre Infantil

A Vilafranca moltes de les escoles i les AMPA compten en la seva oferta extraescolar amb cursos de teatre. La Mostra de Teatre Infantil vol facilitar la posada en escena d'aquests treballs, presentar els seus fruits davant del públic, dalt de l'escenari, amb les condicions tècniques que necessiten, perquè coneguin el funcionament d'una representació en tota la seva dimensió. 

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els infants tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal.

Accessibilitat