Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres19maig '23

Escena Jove 2023

Dates i lloc: 

Divendres 19 i dissabte 20 de maig de 2023
Teatre Cal Bolet

Horari: 

A les 19.00h

Organització i contacte: 

Institut Milà i Fontanals, Teiatru Baratu de l’AV La Barceloneta – Sant Magí, Escola Sant Ramon de Penyafort, Institut Nou de Vilafranca i Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Aixequem el teló!

Dalt l’escenari un grup de joves artistes creen històries, es posen a la pell dels personatges, comparteixen emocions i es diverteixen. En definitiva, viuen la màgia del teatre.
Uns actors i unes actrius molt joves que, amb una gran dosi d’entusiasme, ens faran gaudir d’una estona agradable.
Visca el teatre!

Presenta: Alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Milà i Fontanals.
Interpretarà esquetxos teatrals per a presentar les obres teatrals.
Interpretació: Allison Alachan, Leire Díaz, Wiam Essebahi, Kunal Esteve, Sofia Flores, Andy Garcia, Erika Higuero, Ester Muriel, Laia Rondan, Ainoha Sánchez, Viktoria Ustian i Nikita Matveiev.
Direcció: Anna Garriga

Les nostres veus, la nostra força

Alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Milà i Fontanals.
Aquesta peça està formada per quatre esquetxos diferents: Castigats, Teràpia grupal, Càsting i La memòria oblidada; que han creat els i les mateixes alumnes expressant el que sentien, traient totes les inquietuds que ara mateix senten i que serviran d’altaveu per a que la població adulta els escolti.
Autoria: Alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Milà i Fontanals.
Direcció escènica: Marta Casas, Marc Martí i Anna Garriga.
Interpretació: Andrea Oliva, Mingu Miravent, Anna Bujan, Fanta Touré, Natàlia Colom, Carla Lucero, Joanna Fuentes, Carla Mañé, Isaac Retamero, Leo Andrade, Ada Ramírez, Claudio Muriel, Elena Muñoz, Clàudia Galimany, Cristina López, Maria Munné, Joana Torelló, Lluís Monteagudo, Jordi Esplugas, Pep Barberan, Lia Hill, i Dani Vega.

Amor, amor. El dolor d’estimar

Alumnat de 2n de Batxillerat de l’Institut Milà i Fontanals.
El Roger és un noi que vol estimar a qualsevol preu i s’adona que per amor no tot s’hi val, però potser serà massa tard. L’Ona, la seva germana també estima sense límits i li portarà molts problemes. Per arribar a tenir amor hi ha d’haver dolor i patiment?
Autoria: Arnau Pujol amb col·laboració d’altres alumnes.
Direcció interpretació, musical i coreografia: Arnau Pujol, Luna Gil, Anna Garriga i Fran Rodríguez.
Il·luminació i escenografia: Ivan Palau i Rumi Escartín
Interpretació i música: Max Soler, Arnau Pujol,  Sergi Rubio, Noa Garcia, Henar Cano, Abril Matas, Marta Sesma, Andrea Faci, Mireia González, Marçal Pons, Edmond Sakyi, Luna Garbín, Ivy Gómez, Mònica Vives, Héctor Carretero, Júlia Rius i Arnau Massana.

Estiu

3er d’ESO, Batxillerat i mòduls de Teiatru Baratu de l’AV La Barceloneta – Sant Magí
Al llarg del temps i dels anys, les persones canvien, es transformen, evolucionen, es formen, es denigren, moren... La vida d'aquest grup de joves no ha sigut fàcil. Els desenganys i les traïcions, els amors i els desamors marquen i destrossen les seves vides. No hi ha destins, no hi ha futur... Qui podrà sobreviure a aquesta existència tan miserable? És estiu... I el retorn d'un personatge després de molt temps d'absència haurà d’encaixar en una realitat ben diferent de quan va marxar, tot semblava que seria per sempre. Els secrets guardats de tants anys s’abraonen damunt seu, i el que era una evident calma tensa, ara està a punt de convertir-se en un cúmul de causalitats que marcarà un pas clau d’esdeveniments catastròfics. Està preparat aquest grup de ja no tan joves a aguantar el pes i l’existència de la crua realitat?
Autoria: Carles Casas Bolet
Interpretació: Aina Jodar Nogués, Clàudia Bruquetas Ferré, Juna Delgado Castro, Jana Laguna Trotonda, Samuel Castilla Ripoll, Cesc Alejandro Miquel, Xènia Ràfols Muela, Ènia Boenke Bravo, Júlia Rojas Ripoll i Foix Subirós Perna.

Agraïments: Marta Nogués Folch


Accessibilitat