Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Tertúlies literàries

Des de l’any 2003, un cop al mes (d’octubre a juny) es reuneixen els participants d’aquest club de lectura a la Biblioteca Torras i Bages per tal de comentar  alguna obra literària i compartir conjuntament les reflexions, comentaris, sentiments que els ha suggerit la lectura, sota la conducció d’Elvira Mestres, dinamitzadora que ajuda a descobrir les múltiples facetes de l’obra.

Els objectius són fomentar l’hàbit de lectura i el diàleg, promocionar l’us de la Biblioteca, promoure el préstec de llibres de ficció i donar a conèixer la Biblioteca com a lloc de trobada, de relació i d’oci. Normalment, cada mes de desembre i d’abril es convida a l’autor/a del llibre llegit. I al mes de juny es participa a la Trobada de Clubs de Lectura de les Biblioteques de l'Alt Penedès i Garraf, on participen al voltant de 300 persones i on es llegeix l’obra d’un autor local del municipi amfitrió.

Accessibilitat