Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Sant Jordi

L'Ajuntament de Vilafranca, juntament amb altres entitats de la vila, prepara cada any un seguit d'activitats per tal de fer de la Diada de Sant Jordi un dia especial per la cultura. 

Literatura, música i tradició són els eixos centrals que s'apleguen durant el dia 23 d'abril a la nostra ciutat. La rambla de Sant Francesc és un dels escenaris principals d'aquesta celebració, amb el tradicional mercat de roses i llibres que acull cada d'any parades de llibreries i d'entitats diverses que aprofiten l'avinentesa per apropar-se al nombrós públic que sovint surt al carrer en una data tan assenyalada pel nostre país. A més del mercat, en un espai proper a la rambla de Sant Francesc, hi té lloc habitualment, en diferents sessions, una representació de la Llegenda de Sant Jordi adreçada als més menuts. El Saló de Sessions de l'Ajuntament acull al vespre del dia 22 d'abril la conferència institucional de la Diada de Sant Jordi on es convida a un personatge il·lustre que tingui algun vincle amb la cultura del nostre país per a oferir una ponència.

 

Accessibilitat