Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte13maig '23

Mostra de Teatre Infantil

Dates i lloc: 

Dissabte 13 i diumenge 14 maig de 2023
Teatre Cal Bolet

Horari: 

A les 18.00h

Organització i contacte: 

Escola Sant Ramon de Penyafort, Escola Cristòfor Mestre, Escola Baltà Elias, AV Barceloneta Sant Magí, Escola Dolors Piera i Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Aixequem el teló!

Dalt l’escenari un grup de joves artistes creen històries, es posen a la pell dels personatges, comparteixen emocions i es diverteixen. En definitiva, viuen la màgia del teatre.
Uns actors i unes actrius molt joves que, amb una gran dosi d’entusiasme, ens faran gaudir d’una estona agradable.
Visca el teatre!

Presenta l’actor penedesenc Raül Ferré

La guerra del Primer Cinquena

Alumnat de 6è de Primària de l’Escola Baltà Elias
Un grup d’amics i amigues, posant a prova la convivència, pot arribar a situacions límit i a moments impensables i més que insospitats. Es tracta d’una colla de nois i noies que sempre s’ha dut molt bé. El bon rollo que hi ha, genera un pas endavant cap a la seva amistat. Una reflexió sobre el respecte a l'atri i les barreres que mai s’han de sobrepassar. Des de la comèdia trepidant d’entrades i sortides, analitzarem tot de situacions còmiques amb un rerefons de crítica social. Us convidem a conèixer set personalitats diferents, com es van trenant tots aquests embolics de traïcions i venjances. Això pot ser una batalla ferotge! Som a temps de rectificar, fer un pas endarrere i cridar vent fort als quatre vents... NO A LA GUERRA!
Autoria i direcció: Carles Casas Bolet
Interpretació: Sergi Quintana Córdoba, Azahara García Segura, Arés Grau Torrents, Vinyet Pujadó Rius, Nil Bel Segura, Rigoberto Zambrano Mato i Guiu Botey Rafecas.
Agraïments: Ernest Gili Campanera i Marta Nogués Folch.

Boscos endins

Alumnat de 1r, 3r, 4t, 5è i 6è de Primària del Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Boscos Endins. Tots n’hem sentit a parlar dels contes infantils tradicionals. Però, que passaria en un bosc si hi visquessin tots els protagonistes d’aquests contes? I que no tot fos tan fàcil ni bonic com ho coneixem? Un encanteri, una sabata de vidre, una capa vermella, un cabell daurat i una vaca blanca. 3 nits. Molt a fer i poc temps per fer-ho. Què passarà?
Autoria i direcció: Arnau Pujol i Aïda Catasús
Interpretació: Marta Paredes, Jaume Freixedas, Pau Joan, Eric Gonzalez i Gabriela García.
Agraïments: M. Remei Ullate, Anna Saumell i Aitor Gómiz.

Taps de Suro

Alumnat de 4t de primària a 4t d’ESO de l’AV de la Barceloneta-Sant Magí.
El senyor Tap de Suro viu amb les seves riqueses i excentricitats en un casalot als afores de la ciutat. Allí té la seva serventa, que fa d'escarràs, i l'obeeix amb tots els desitjos d’empresari  cruel i despietat. El Senyor Tap de Suro és conegut mundialment per a la seva empresa de taps de suro, Taps Tapats S.L. De tant en tant, organitza el típic sopar d'empresa amb tots els seus treballadors i treballadores entre els quals trobem moltes personalitats diferents, cadascun més que peculiar però gent compromesa amb l’empresa. Els treballadors estant fins al capdamunt del tracte que té cap a ells i elles. Potser avui serà el dia definitiu en el qual haurà d'aprendre a tractar amb respecte a les persones? Us presentem una obra que parla d’una part gens agradable de la vida laboral i de les dures conseqüències que hi poden prendre part. Tot en clau d’humor. Com ha de ser. Heu sentit el timbre?! Truca un inspector!! Què ha pogut passar?
Autoria i direcció: Carles Casas Bolet
Interpretació: Mariona Laguna Trotonda, Nicolás Rodríguez Serbassi, Carol Alonso Sot, Heribert Benages Girona, Jose Luis Lapole Habbana, Maria Padró Pablo, Ona Subirós Perna, Foix Udina Benages, Abril Perelló Queraltó, Gerard Macià Peris i Marina Ramos Quintero.
Agraïments: Marta Nogués Folch.


Accessibilitat