Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El psicòleg vilafranquí Otger Amatller Gutierrez serà el pregoner de la Festa Major 2024

19 de març de 2024

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2024 Arnau Martí, Imma Badell, Imma Galofrè, Iris Serra i Josep Maria Feliu han anunciat aquest dilluns al vespre en un acte obert a tothom a l'Espai Jove La Nau, que el psicòleg vilafranquí Otger Amatller Gutierrez serà la persona encarregada de pronunciar el pregó el pròxim 28 d'agost de 2024. Amatller està especialitzat en el tractament i la prevenció de drogodependències. També ha estat regidor municipal, integrant del Ball de Figuetaires i lloro del Quinto de La Gueralda.

Des del quintet confessen que "els motius de l’elecció han estat diversos". Destaquen que "es tracta d'una persona molt implicada a Vilafranca". També apunten que és "sociable, conciliador, coneixedor de la festa des de múltiples vessants i amb molt bona capacitat comunicativa". Creuen que "té moltes coses a dir" i, per aquest motiu, l'han escollit com a pregoner de la Festa Major.

Otger Amatller (C)Foto La Fatxenda


Otger Amatller Gutierrez, pregoner de la Festa Major 2024
Psicòleg especialitzat en Drogodependències, des del tractament a la prevenció, passant pel disseny de polítiques públiques i la docència a la universitat. Viu al barri del Poble Nou de Vilafranca i treballa en una entitat del Tercer Sector Social i a la Universitat de Barcelona, on forma part de l'equip de direcció del Màster de Drogodependències. També va ser regidor de la CUP a l'Ajuntament de Vilafranca, entre els anys 2003 i 2009.
Més enllà de gaudir de la Festa Major any rere any, ha format del Ball de Figuetaires i ha estat organitzador d'actes com el taller d'estampació de mocadors, el Rodaplaces o la Penjada d'Estelades.